Sobre mi

Sóc Francesc Pastor, dissenyador gràfic freelance establert a Calella des del 2015. Tinc més de 20 anys d’experiència en el sector del disseny i la comunicació.

Vaig estudiar disseny gràfic a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, en l’especialitat de Gràfica publicitaria. Posteriorment m’he format en disseny i programació web.

Des de l’any 1996 he treballat en diferents empreses del sector de les arts gràfiques i la comunicació. L’any 2011 em vaig establir com a freelance, emprenent el meu propi projecte fins a l’actualitat.

Que faig

Treballo sobre tot en projectes d’identitat visual, gràfica i disseny i desenvolupament web. Ajudo als meus clients a crear o millorar la seva imatge de marca i a posicionar-se amb èxit a internet.

Crec en el bon disseny com la millor eina de comunicació, per ajudar a les empreses a connectar amb els seus clients i donar a conèixer els seus serveis i productes.

Realitzo tot tipus de treballs que requereixin creativitat i disseny gràfic, confiant en el tracte proper amb el client, fent-lo partícip dels processos de creació per arribar a una solució òptima.

SERVEIS

Disseny gràfic

Direcció d’art
Identitat visual
Gràfica publicitaria
Disseny editorial

Desenvolupament web

Disseny UI/UX
Programació HTML/CSS/PHP
Wordpress
E-commerce

Marquèting digital

Posicionament SEO
Gestió de xarxes socials
Newsletters
Google ADs