Disseny i desenvolupament del lloc web d’un hotel rural a la Costa da Morte a Galícia

Desenvolupament web, Disseny web, WordPress

Any: 2016
Client: Hotel Rústico Lugar do Cotariño

Disseny i desenvolupament de la pàgina web per a un hotel rural situat al cor de la Costa da Morte, a la comarca de Terra de Soneira a Camariñas, A coruña. L’Hotel Rústic Lugar do Cotariño és un establiment de Turisme rural, que s’enorgulleix de transmetre tradició i comoditat. Ubicat en un petit llogaret de tres cases entre eucaliptus, pinars i camps de blat de moro, a poca distància de les platges de la ria i de la Costa de Riera.

Disseny web

Es va realitzar el disseny del lloc web seguint l’estètica de la marca ja creada anteriorment, amb l’objectiu de transmetre també a la web els valors de la marca. Buscant també aconseguir una navegació intuïtiva i una experiència satisfactòria per a l’usuari.

Desenvolupament web amb WordPress

Es va utilitzar el gestor de continguts WordPress, perquè el client pogués fer actualitzacions dels continguts de la pàgina web de forma fàcil i, sense necessitat de saber programació.

Adaptació a dispositius mòbils

Donat que per part dels usuaris, cada cop hi ha més nombre de visites des d’aquests dispositius, es va utilitzar la tècnica de Responsive Web Design. Per això, aconseguir una perfecta adaptació de la pàgina web a qualsevol mena de dispositiu mòbil.

Integració de motor de reserves

A petició del client es va integrar també un connector per a la gestió de reserves de l’hotel. Amb aquest plugin es va poder oferir als usuaris un formulari per fer una reserva directament a la pàgina web. I al mateix temps el client podia realitzar la gestió de les reserves a través del mateix panell de gestió de la pàgina web.

Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño
Lugar do Cotariño

Warning: Undefined array key "img" in /var/www/vhosts/xescopastor.com/httpdocs/wp-content/plugins/ct-ultimate-gdpr/includes/views/cookie-group-popup.php on line 209